Katsaus KuntaPron asiakastyytyväisyyskyselyyn 2014

 

KuntaPron asiakastyytyväisyyskysely toteutettiin tänä vuonna syys-lokakuussa. Kyselyyn vastasi 1283 palveluiden käyttäjää, joista lähes 60 % on käyttänyt palveluita yli kolme vuotta.  Tutkimuksen toteutti tutkimus- ja kehitysyhtiö Sosiaalikehitys Hämeenlinnasta.

Asiakkaat ovat KuntaPron palveluihin keskimäärin hyvin tyytyväisiä. Yksittäisistä palveluista tyytyväisimpiä asiakkaat olivat edelleen puhelinvaihdepalveluihin. Viime vuoden kyselyyn verrattuna asiakkaat ovat kokeneet keskusvaraston ja logistiikkapalveluiden sekä työasemapalveluiden parantaneen palveluaan eniten.

Asiakkaat nostavat KuntaPron vahvuuksiksi henkilökunnan asiantuntemuksen, luotettavuuden yhteistyökumppanina, palvelun asiakaslähtöisyyden sekä yhteistyön sujuvuuden. Tulokset ja palaute on analysoitu tarkemmin ja niitä hyödynnetään osana toiminnan kehittämistä.

KuntaPron asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneiden kesken arvottiin 50 euron lahjakortteja K-rautaan. Onnetar suosi lahjakorttien arvonnassa seuraavia henkilöitä: Jussi Mäkipere, Katja Jansson, Minna Polvela, Birgitta Paananen ja Sirpa Huhtaniemi-Lauren.

Onnea voittajille ja lämmin kiitos kaikille vastanneille!