Käyttäjäpäivillä tutustuttiin Wäylään ja muihin uutuuksiin

 

KuntaPron asiakkaat kokoontuivat jälleen keskustelemaan, verkostoitumaan ja oppimaan palveluiden uusimmista ominaisuuksista Käyttäjäpäiville, jotka järjestettiin sekä Hämeenlinnassa että Porissa marraskuun alussa.

Nurmijärven kunnassa controllerina toimiva Miia Murole pitää Käyttäjäpäiviä ylipäänsä hyvänä ja asiakkaat huomioivana tapahtumana. Nurmijärven kunnasta siihen osallistui Hämeenlinnassa yhteensä viisi henkilöä.

Yksi Käyttäjäpäivien päivänpolttavista aiheista oli kansallinen tulorekisteri, jonka tarkoitus on yksinkertaistaa palkanmaksuun liittyviä ilmoitusmenettelyjä ja korvata Verohallinnolle, työeläkelaitoksille ja työttömyysvakuutusrahastolle toimitettavia vuosi-ilmoituksia.
– Tulorekisteriesitys oli havainnollistava ja tiedot oli näppärästi koottu yhteen. Käyttäjäpäivien ajankohtainen ohjelma vastasi asiakkaan tarpeita, ja täällä tulee myös helpommin kysyttyä itseä kiinnostavista asioista. Osittain esityksissä oli juuri niitä samoja asioita esillä, joita olen itsekin miettinyt, Murole kiittelee.

Hän oli positiivisesti yllättynyt Wäylän ominaisuuksista. Wäylä on KuntaPron uusi sähköinen työpöytä, joka on käyttäjäkohtainen. Se tulee käyttöön kaikille KuntaPron asiakkaille ensi vuonna.
– Wäylä vaikutti selkeältä ratkaisulta, jossa on kaikki tärkeät toiminnot yhdessä paikassa. Sovelluskohtainen häiriötiedote vaikutti erittäin hyvältä, koska tiedote tulee nopeasti ja vaivattomasti käyttäjien tiedoksi, Murole sanoi.


Wäylän ja tulorekisteriuudistuksen lisäksi Miia Murolea kiinnosti Kunta365-järjestelmä, sillä se käytössä Nurmijärven kunnassa, jossa hän työskentelee controllerina.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin controller Terhi Pohjavirta on ollut Käyttäjäpäivillä mukana monesti. Käyttäjäpäivillä on sekä yhteistä ohjelmaa että talous- ja henkilöstöhallinnolle suunnatut omat osuutensa.
– Täällä tapaa tuttuja ja kuulee ajankohtaisista asioista. Wäylä tietenkin kiinnosti, sillä se on tulossa meillekin jossain vaiheessa. Se vaikutti hyvin selkeältä ja hyvältä. Oli mielenkiintoista nähdä Kangasalan pilottinäkökulmaa asiaan. Myös kuntatieto-ohjelman pilotti oli kiinnostava. Parasta täällä on se, että kuulee, mitä uutta on tulossa. Olen kiertänyt myös klinikkapisteet, ja tulihan siinä yksi ihan käytännön asiakin samalla ratkaistua, Pohjavirta iloitsi.


Käyttäjäpäivillä tavataan tuttuja ja tutustutaan uusiin ihmisiin. KHSHP:n controller Terhi Pohjavirta, laskentasuunnittelija Olli Aaltonen sekä laskentasihteerit Merja Vikman ja Jenna Järvinen pitivät tärkeänä tavata KuntaPron väkeä kasvokkain.


Toimitusjohtaja Mika Kantola avasi Käyttäjäpäivän Hämeenlinnassa.


Asiakkaiden sähköinen työpöytä Wäylä kiinnosti osallistujia. Kuvassa Wäylää esittelee projektipäällikkö Kaisa Koskinen.


Kansallinen tulorekisteri sai aiheena kiitosta ajankohtaisuudestaan. Katresta kertomassa Porin henkilöstöpalveluiden tuotantopäällikkö Johanna Lehto.


Käyttäjäpäivien iltapäivät Hämeenlinnassa ja Porissa oli jaettu talous- ja henkilöstöpalveluiden teemaosuuksiin. Konsernitilinpäätöksestä kertomassa talousasiantuntija Heli Kyläniemi.

 

Lue lisää 

Wäylä sujuvoittaa tekemistä