KuntaPro rekrytoi: HR-assistentti Hämeenlinnaan

 

Etsimme hallintotiimiimme Hämeenlinnaan puolentoista vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen HR-assistenttia.

Työssäsi hoidat laaja-alaisesti yrityksemme päivittäisiä henkilöstöasioita sekä työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyviä tehtäviä. Tehtävässäsi hoidat itsenäisesti mm. koulutuksiin, tilaisuuksiin, henkilöstöetuihin ja rekrytointeihin liittyviä työtehtäviä. Työ sisältää myös henkilöstön, esimiesten ja johdon neuvontaa ja opastusta sekä yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työssäsi osallistut myös henkilöstökäytäntöjen ja prosessien kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluu tietenkin myös pieniä ja suurempia päivittäisiä juoksevia asioita.

Tämä on sopiva työ sinulle, jos olet innostuneesti asioihin tarttuva, ratkaisuhakuinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Hoidat työsi myönteisellä energialla, loistavalla tilannetajulla ja itseohjautuvasti. Työskentelyotteesi on käytännönläheinen ja tehokas. Saat asiat rullaamaan nopeatempoisessa ympäristössä erilaisten ihmisten kanssa. Saatat haastavatkin asiat sitkeästi ja luotettavasti loppuun.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemusta sekä kokemusta henkilöstöhallinnon työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän yrityksemme henkilöstöhallinnossa, haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Anniina Laajalehto torstaina 30.8. klo 13-15 ja perjantaina 31.8. klo 10-12 p. 0400 986 770 sekä sähköpostilla anniina.laajalehto@kuntapro.fi

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen anniina.laajalehto@kuntapro.fi viimeistään tiistaina 4.9.