KuntaPro rekrytoi: Kirjanpitäjä tilitoimistopalveluihin

Tehtävän kuvaus

Haemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen KuntaPron tilitoimistopalveluiden yksikköön. Kirjanpitäjän vastuulla ovat asiakkaidemme kirjanpitojen hoidon monipuoliset tehtävät sisältäen osto- ja myyntireskontrat, maksuliikenteen, kuukausittaisen kirjanpidon, raportoinnin ja tilinpäätökset. Työpaikka sijaitsee Tuusulan (ensisijainen), Hämeenlinnan, Porin, Kangasalan, Hyvinkään tai Kankaanpään toimipisteessä.

 

Odotamme sinulta

Odotamme kirjanpitäjän tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä vahvaa kokemusta erimuotoisten yhtiöiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Työssä tarvitaan paineensietokykyä, numerotarkkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja uusien asiakasprojektien läpiviemiseen. Tulet menestymään kirjanpitäjän tehtävissä, kun olet numerotarkka, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen.

 

Lisäksi arvostamme

Tulet työssäsi tarvitsemaan itsenäistä työotetta sekä monipuolisia it-taitoja.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää osaamistasi, kannustavan työympäristön, mukavien työkavereiden tuen, nykyaikaiset työtilat ja -välineet sekä henkilöstöedut.

 

Työn aloitus

Sopimuksen mukaan.

 

Paikkoja avoinna (lkm)

Yksi.

 

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anna Rantala (anna.rantala(@)kuntapro.fi/ 09 56077327).

 

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi 31.1.2019 mennessä kotisivujemme rekrytointisivuston kautta osoitteessa https://kuntapro.fi/rekrytointi/.