KuntaPro rekrytoi: Palkkasihteereitä Hämeenlinnan ja Tuusulan toimipisteeseen

Tehtävän kuvaus

Haluaisitko olla osa nopeasti kasvavaa, valtakunnallista palveluiden ja ratkaisujen tuottajaa? Haluaisitko työskennellä innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä? Haemme nyt energiseen ja osaavaan joukkoomme Hämeenlinnan ja Tuusulan toimipisteisiin osaavia palkkasihteereitä. Tehtävät ovat joko määräaikaisia tai vakituisia. Paikkoja on auki neljä.

Palkkasihteerin tehtäviin kuuluu asiakasyritysten henkilökunnan palkanlaskennasta sekä siihen liittyvistä henkilöstöhallinnon tehtävistä vastaaminen.

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (tradenomi) sekä vastaavaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä, hyviä tietoteknisiä taitoja, tarkkuutta ja vastuullisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä halua oppia uutta. Sinulla tulisi olla myös yhteistyökykyä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä toimia tiimissä.

 

Eduksesi katsomme

Eduksesi katsomme kunnallisten työehtosopimusten hallinnan sekä kokemuksen kuntatyönantajan kanssa yhteistyössä toimimisesta.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen, mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua palkanlaskentatyössä, joustavan työajan sekä KuntaPron henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus saada osaamisen ja kiinnostuksesi mukaan muotoutuvan työnkuvan sekä mielenkiintoiset työtehtävät kehitysmyönteisessä organisaatiossamme. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävistä antaa 17.-19.4. tuotantopäällikkö Piret Kuriks, puh. 046 9230 005  ja 8.-12.4. tuotantopäällikkö Paula Vehkala, p. 050 560 9136.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae meille jo tänään!

Hakemuksen ja CV:n voit jättää kotisivujemme rekrytointisivuston kautta osoitteessa https://kuntapro.fi/rekrytointi/ 21.4.2019 mennessä.

 

Voit myös lukea lisää KuntaProsta ja tulevasta Sarastia Oy:stä osoitteesta www.kuntapro.fi.