KuntaPro rekrytoi: projektijohtaja

Projektijohtajana vastaat KuntaPron projektitoimiston ja projektisalkun johtamisesta, toimintomallien kehittämisestä ja kokonaishankkeiden toteutumisesta strategiasta johdettujen tavoitteiden mukaisesti. Projektijohtajan työnkuvaan kuuluu projektisalkun johtaminen keskitetyssä Kuntax ERP -pilviympäristössä. Projektijohtaja toimii projektipäällikkötiimin esimiehenä. Tuet ja varmistat projektipäälliköiden toimintaedellytykset menestyksekkäälle projektitoiminnalle.

Sinulla on vahvat näytöt vastaavista tehtävistä (esim. hanke- tai projektijohtaja) ICT tai liiketoiminnan kehittämishankkeissa. Hyödynnät tehtävässä osaamistasi projektinhallinnasta ja projektimenetelmistä. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmäprojektien johtamisesta katsotaan eduksi.

Kykenet hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia ja johtamaan muutosta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Luot vahvoilla sosiaalisilla taidoillasi luottamuksellisia suhteita asiakkaiden ja liiketoiminnan eri sidosryhmien kanssa. Tarvitset työssäsi erinomaisia viestintätaitoja.

Haku päättyy 14.9.2015 klo 15.

Lisätiedot:

Esa Sairanen, kehitysjohtaja: 040 536 7117/ esa.sairanen@kuntapro.fi