KuntaPro rekrytoi: reskontranhoitaja, kirjanpitäjä ja raportoinnin osaaja

RESKONTRANHOITAJA HÄMEENLINNAN TOIMIPISTEESEEN

Haemme vakituiseen työsuhteeseen reskontranhoitajaa. Tehtävänäsi on ensisijaisesti myyntireskontran, laskutuksen ja perinnän hoitaminen osana reskontratiimiä.

Vastaat ensisijaisesti laskutusaineistojen siirrosta, myyntireskontran hoidosta ja perintään liittyvistä tehtävistä. Tehtäväalueeseesi kuuluu myös ohjelman ohjaustietojen ylläpitoa, neuvontaa ja asiakasrajapinnassa toimimista.

Odotamme tehtävään soveltuvaa kaupallista tai tietoteknistä koulutusta ja laajaa kokemusta reskontranhoidosta, laskutuksesta ja perinnästä. Työssä tarvitaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta, joustavuutta ja paineensietokykyä. Toimit tiimissä, mutta työ edellyttää itsenäistä työotetta ja kykyä ratkaisuihin. Hyvät tietotekniset taidot, koulutuskokemus sekä kokemus projektityöskentelystä ja työn kehittämisestä ovat eduksi. Ymmärrät tehtävän vaativalla tasolla myös kirjanpitoa. Reskontratiimiin kuuluu myös ostolaskujen kierrätys ja ostoreskontra, joten kokemus näistä katsotaan eduksi.

 

KIRJANPITÄJÄ

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kirjanpidon ammattilaista. Kirjanpitäjän vastuulla ovat asiakkaidemme kirjanpitojen hoidon monipuoliset tehtävät, kuukausittainen raportointi ja tilinpäätökset.

Edellytämme kirjanpidon vankkaa kokemusta, kunta-alan tuntemusta, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Eduksi luetaan kokemus kuntakonsernitilinpäätöksestä ja palkanlaskennan osaaminen. Lisäksi tehtävässä tarvitaan paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutus – ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja uusien asiakasprojektien läpiviemiseen.

Tulet menestymään kirjanpitäjän tehtävissä, kun olet numerotarkka, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen. Lisäksi tulet työssäsi tarvitsemaan itsenäistä työotetta sekä monipuolisia atk-taitoja.

Tuleva työpaikkasi voi olla mikä tahansa yrityksemme kolmesta toimipaikasta.

 

RAPORTOINNIN OSAAJA

Haemme vakituiseen työsuhteeseen raportoinnin ja budjetoinnin rautaista ammattilaista. Tehtävänäsi on kehittää ja ylläpitää raportoinnin järjestelmiä osana taloushallinnon palveluita.

Vastaat ensisijaisesti FPM-järjestelmän kehittämisestä ja koordinoinnista sekä tehtävän asiantuntijuudesta. Tehtäväalueellasi on myös muu raportointiin ja budjetointiin liittyvä työ mukaan lukien laskentatunnisteiden perustaminen, uusien asiakkaiden käyttöönotot sekä asiakasrajapinnassa toimiminen.

Odotamme tehtävään soveltuvaa kaupallista tai tietoteknistä koulutusta ja laajaa kokemusta etenkin kuntien ja kuntayhtymien raportoinnista sekä vahvaa kirjanpidon osaamista. Työssä tarvitaan paineensietokykyä, hyvää logiikkaa ja numerotarkkuutta, hyviä vuorovaikutus – ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja uusien asiakasprojektien läpiviemiseen. Kokemus esimiestyöstä on eduksi.

Tuleva työpaikkasi voi olla mikä tahansa yrityksemme kolmesta toimipaikasta.

 

Lisätietoja  tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Marita Hillberg
(03 621 3845, marita.hillberg@kuntapro.fi) tai palvelujohtaja
Leila Aalto (03 621 3830, leila.aalto@kuntapro.fi).
Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n viimeistään 17.6.2016 
osoitteeseen marita.hillberg@kuntapro.fi.