KuntaPro valitsi CGI:n vesilaitosratkaisun – Vesilaitosten asiakashallinta ja laskutus onnistuu nyt pilvestä

CGI on voittanut KuntaPron kilpailutuksen, jossa KuntaPro haki vesilaitoksille sopivaa ratkaisua laskutukseen ja asiakastiedon hallintaan.
”Kuntien vesihuoltolaitoksilla ja vesiosuuskunnilla on harvoin mahdollisuuksia investoida laajoihin it-ratkaisuihin. Siksi yhdessä kumppanimme KuntaPron kanssa tarjoamme tietojärjestelmää nyt pilvipalveluna, joka on vesilaitoksille helppo ottaa käyttöön ja kevyt pitää yllä”, CGI:n Energy & Utilities -toimialojen palvelusta vastaava johtaja Jenni Mikkola sanoo.

Voittanut tarjous perustuu CGI:n energia- ja vesitoimialoille kehittämään Kolibri for Dynamics -valmisratkaisuun. Ratkaisu tarjoaa nykyaikaisen ja kattavan toiminnallisuuden vesihuollon asiakashallintaan, laskutukseen sekä asiakkaiden itsepalvelutoimintoihin.

”Valmisratkaisu on tuotteistettu selkeäksi paketiksi aina käyttöönottoon asti ja tarjoaa asiakaskohtaista toteutusta kustannustehokkaamman tavan siirtyä uuteen järjestelmään”,  kiteyttää KuntaPron kehitysjohtaja Esa Sairanen.

KuntaPro Oy on asiakkaidensa omistama palveluyhtiö. Nyt tehdyn kilpailutuksen jälkeen asiakkaat voivat hankkia palvelun joustavasti suoraan pilvestä KuntaProlta ilman uutta, erillistä kilpailutusta. Ratkaisu on osa Kuntax ERP -kokonaisuutta, joka sisältää valmiit laajasti käytetyt talous- ja henkilöstöhallinnon, palvelunohjauksen sekä tiedolla johtamisen ratkaisut.

 

Lisätiedot

Jenni Mikkola
johtaja, Energy & Utilities, CGI Suomi
+358 40 129 0543
jenni.mikkola@cgi.com

Esa Sairanen
Kehitysjohtaja, KuntaPro
+358 40 536 7117
esa.sairanen@kuntapro.fi

Vuonna 1976 perustettu CGI  on maailman 5. ja Suomen 2. suurin riippumaton ICT-palveluja tarjoava yritys. Yhtiön 68 000 asiantuntijaa palvelevat tuhansia asiakkaita maailmanlaajuisesti. Suomessa CGI työllistää yli 3 200 henkilöä 17 paikkakunnalla. CGI konsultoi asiakkaitaan liiketoiminnan ja ICT-ratkaisujen kehittämisessä, integroi ja kehittää tietojärjestelmiä sekä on asiakkaidensa ulkoistuskumppani. CGI:n liikevaihto on yli 10 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX: GIB.A ja NYSE: GIB). Lisätietoa: www.cgi.com  ja www.cgi.fi.

KuntaPro Oy on kuntien, kuntayhtymien ja hankintalain mukaisten hankintayksiköiden valtakunnallinen johtamisen ja hallinnon tukipalvelujen tuottaja. KuntaPro-konserniin kuuluu Seuturekry Oy. Konsernin liikevaihto tulee olemaan vuonna 2015 noin 45 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on 280 henkilöä. KuntaProlla on toimipisteet Hämeenlinnassa, Porissa ja Tuusulassa. Lisätiedot www.kuntapro.fi.