Kuntax ERP-järjestelmäratkaisu Sote- ja kuntatoimijoiden tarpeisiin

 

KuntaProlla on käytössä valtakunnallinen Kuntax ERP-ratkaisu, joka palvelee joustavasti niin suurta kuin pientä sote- ja kuntatoimijaa. Kuntax ERP-ratkaisun alustana on Microsoft Dynamics AX 2012, joka haastaa perinteiset järjestelmät ketteryydellä ja kustannustehokkuudella. Järjestelmän kustannustehokkuudesta KuntaProlla on vahvaa näyttöä. KuntaPron omat sekä eri kuntatoimijoiden julkisuuteen antamat laskelmat vastaavien järjestelmien hankinnasta, käyttöönotoista ja jatkuvan palvelun kustannuksista osoittavat KuntaPron palveluiden olevan hyvin kilpailukykyisiä.

Kuntax ERP on käytössä KuntaPron talous- ja henkilöstöpalveluiden ulkoistusasiakkailla ja samaa järjestelmää tarjotaan myös järjestelmäasiakkaille. Järjestelmän käyttö laajenee koko ajan ja vuoteen 2016 mennessä Kuntax ERP on laajasti käytössä KuntaPron asiakkailla.

Ratkaisu on valmiina käyttöönotettavaksi KuntaPro Pilvestä. Sen keskeisiä elementtejä on kuvattu yllä. KuntaProlla on jo nyt tarjolla valmiita palvelunohjuksen ratkaisuja niin sote- kuin kuntatoimijoille.  Ratkaisulla voidaan ohjata ja tehostaa toimintaa mm. teknisessä toimessa, eri tuotantolaitoksissa sekä koti-, hoiva- ja siivouspalveluissa.

Kuntax ERP palvelee täysiverisenä toiminnanohjauksen alustana, johon voidaan kytkeä joustavasti halutut erillisjärjestelmät, joita ei ole valmiina tai ei haluta rakentaa Microsoft Dynamics AX 2012 alustalle ja liittää osaksi Kuntax ERPiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin kerromme tarkemmin ratkaisustamme!

 

Yhteydenotot ja lisätietoja

Esa Sairanen, kehitysjohtaja

puh. 040 536 7117 ja email: esa.sairanen@kuntapro.fi