Me olemme Sarastia 1.5.2019!

 

Sarastia-konserniin kuuluvat emoyhtiö Sarastia Oy:n lisäksi joustavia henkilöstö- ja palvelutuotantoratkaisuja tarjoava Sarastia Rekry sekä maksuvalvonnan ja perinnän palveluita tarjoava Sarastia Perintä. Kolmas tytäryhtiömme Onvire Oy palvelee niitä asiakkaita, jotka eivät ole Sarastian omistajia.

Sarastia tarkoittaa uusinta osaamista ja kirkasta näkemystä. Yhdessä meillä on voimaa kehittää elinvoimaisempaa Suomea.

Tule kanssamme tekemään työtä suomalaisen hyvinvoinnin puolesta!

 

Sarastia-konsernimme

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarastia Oy tarjoaa kunnille ja kuntaorganisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä tiedolla johtamisen ratkaisuja. Omistajiimme kuuluu suuri joukko kuntia, kuntayhtymiä sekä kunnallisia ja maakunnallisia organisaatioita.

 

 

Sarastia Rekry tuottaa joustavia henkilöstö-ja palvelutuotantoratkaisuja kunnallisille asiakkailleen. Erikoisosaamistamme on sijais- ja rekrytointipalvelujen tuottaminen pääosin sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen tarpeisiin. Täytämme sekä akuutit että lyhytkestoiset sijaistarpeet.

 

 

Sarastia Perintä tarjoaa kaikki maksuvalvonnan ja perinnän palvelut; maksumuistutukset, vapaaehtoisen ja oikeudellisen perinnän, jälkiperinnän sekä lakineuvonnan. Asiakkaanamme varmistat, että maksuvalvonnan ja perinnän toimet tapahtuvat aina ajallaan, olipa kyse sitten kirjeperinnästä tai ulosoton toimenpiteistä.

Vahvan kuntaperinnän kokemuksen omaava asiakaspalveluhenkilöstömme takaa perinnän kohteena oleville kuntalaisille aina ammattitaitoisen ja nopean palvelun, mikä nopeuttaa avoimien maksujen kotiutumista ja parantaa kuntalaisten asiakastyytyväisyyttä.

 

Onvire tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita, työvoiman vuokrausta sekä muita joustavia henkilöstöratkaisuja. Asiakkaamme ovat osakeyhtiöitä, yhdistyksiä ja säätiöitä sekä keikkatyöntekijöitä.