Public Sector Day 2016 pureutuu sote- ja aluehallintouudistukseen sekä muutoksen johtamiseen

 

Väitämme, että digitalisaation avulla julkinen sektori pystyy toimimaan sekä tehokkaammin että laadukkaammin. Public Sector Dayssa selviää, miten ja millä ratkaisuilla muutosta johdetaan hallitusti. Tarjoamme uusinta tietoa ja tuhteja eväitä hallintouudistukseen valmistautumiseen. Tulevaisuuden kuvaa avataan myös tutkimuksen näkökulmasta. Haemme näkemystä siihen, miten organisaatio voidaan onnistuneesti johtaa läpi digi- ja rakennemyllerryksen.

Public Sector Dayn ohjelma on sekoitus asiantuntijoiden katsauksia ja yhteistä toimintaa. Päivän kuumin puheenaihe on sote- ja aluehallintouudistus, jonka etenemistä avaa ja uudistuta koskeviin kysymyksiin vastaa perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula. Tulevaisuutta tutkimuksen näkökulmasta osallistujille raottaa futuristi Mika Aaltonen Aalto-yliopistosta. Päivän juontaa ja lopuksi kokoaa kasaan digitalisuuden uudisraivaaja Ville Tolvanen.

Teemoittain rakennetuissa työpajoissa päästään kiinni suoraan toimintaan ja jakamaan kokemuksia muiden osallistujien ja asiantuntijoiden kanssa.

Varaa jo nyt kalenteristasi tulevaisuuden kannalta tärkeä päivä 15. maaliskuuta klo 8.30–16.00 ja seuraa ilmoitteluamme tarkennetusta ohjelmasta!

Maksuttoman Public Sector Dayn organisoi tänä vuonna KuntaPro Oy yhteistyössä Mepcon, Microsoftin ja MainIot Softwaren kanssa. Tapahtuma järjestetään toista kertaa ja paikkana on Microsoft-talo Espoossa.