Seuturekryssä 2000 sijaisen raja rikki- tapahtumaa juhlittiin kakkukahvien kera 6.11.2014

Torstaina 6.11.2014 juhlistettiin Seuturekryn toimistossa 2000 sijaisen rajan rikkoutumista. Kakkukahvien lomassa pääsi tutustumaan seuturekryläisten jokapäiväiseen työhön aitiopaikalta.

Kauimmaiset vieraat tulivat Lahdesta, Forssasta, Hyvinkäältä sekä Valkeakoskelta.

Tilaisuuden aikana palkittiin Kuukauden yksiköt. Tässä kuussa palkinto meni Hoivakoti Wäinämöiseen Valkeakoskelle sekä Talvion osastolle Heikanrinteen palvelukeskukseen Forssassa.

Seuturekry sai tilaisuuden aikana kiitosta erinomaisesta palvelusta ja siitä, että sijaispalvelu todella helpottaa esimiehen työtä.

”Nykyään prosessi on niin paljon selkeämpää, kun voi vain jättää tilauksen ja jäädä odottamaan, saammeko sijaisen vuoroon vai emme”, kertoo Talvion osaston tiiminvetäjä Hanna-Leena Latva.

”Yhteistyö on mielestäni ollut sujuvaa ja joustavaa. Alussa oli hankaluuksia, varmasti osittain sen takia, ettei sijaisreserviä vielä löytynyt Valkeakoskelta, sillä olemme pilotti sillä alueella. Nyt kun sijaisia on, niin yhteistyö on ollut sujuvaa. Soittaessani Seuturekrylle ja tehdessäni tilauksia koen saavani aina hyvää ja ystävällistä palvelua”, kommentoi Hoivakoti Wäinämöisen palveluvastaava Kaarina Sorri.

Tilaisuudessa vieraili myös toinen kuukauden sijaisista, Meri-Johanna Backlund-Määttä.  Hän kertoi viihtyvänsä sijaisena ja kehui sijaisuuksien ja niihin liittyvien prosessien toimivan hyvin. ”En ole aiemmin tehnyt keikkatöitä. Ajattelin ennen, että en voisi tehdä tätä, mennä uppo-outona uppo-outoon paikkaan. Nyt kun olen keikkailuun tottunut, tykkään tästä todella paljon. Jos voisin valita vakituisen ja keikkatyön välillä, valitsisin tällä hetkellä ehdottomasti keikkailun.”

Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!