Tehtäviä avoinna KuntaProssa: tuotantopäällikkö, palvelupäällikkö ja kirjanpitäjä

Tuotantopäällikkö talouspalveluihin (Tuusula)

Etsimme Tuusulan toimipisteeseen Tuotantopäällikköä, joka toimii toimipisteensä palvelupäälliköiden lähiesimiehenä, osallistuu toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen ja linjaa oman palvelualueensa toimintaa.  Tuotantopäällikkö vastaa toimipisteensä operatiivisesta työskentelystä ja osallistuu toimipisteen tavoitteiden laatimiseen ja seuraa sekä raportoi niiden saavuttamista. Tuotantopäällikkö raportoi yksikön palvelujohtajalle oman toimipisteensä tuottavuudesta ja kannattavuudesta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, vahvaa taloushallinnon osaamista, hyviä esimiestaitoja, kykyä johtaa ihmisiä sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä organisoida töitä. Edellytämme myös positiivista asennetta ja itsenäistä otetta työskentelyyn, hyvää paineensietokykyä sekä ongelmatilanteiden ratkaisutaitoa ja hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä ja osaavien asiantuntijoiden seurassa sekä KuntaPro Oy:n henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Leila Aalto p 03 621 3830, leila.aalto@kuntapro.fi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@kuntapro.fi

 

Palvelupäällikkö kirjanpitotiimiin (Hämeenlinna)Etsimme Hämeenlinnan toimipisteeseemme palvelupäällikköä, joka vastaa kirjanpitopalveluiden tuottamisesta asiakkaille sekä toimii kirjanpitäjien esimiehenä.

Toivomme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi vahvaa kirjanpidon osaamista ja kokemusta esimiestyöstä. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja ongelmatilanteiden ratkaisutaitoa sekä kykyä johtaa ihmisiä ja organisoida töitä. Kunta-alan tuntemuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä ja osaavien asiantuntijoiden seurassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Marita Hillberg  03 621 3845, marita.hillberg@kuntapro.fi ja Leila Aalto 03 621 3830, leila.aalto@kuntapro.fi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@kuntapro.fi

 

Kirjanpitäjä (Pori)

Tehtävä sijoittuu Porin toimipisteeseen. Kirjanpitäjän vastuulla ovat asiakkaidemme kirjanpitojen hoidon monipuoliset tehtävät, kuukausittainen raportointi ja tilinpäätökset.

Edellytämme kirjanpidon vankkaa kokemusta, kunta-alan tuntemusta, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Eduksi luetaan kokemus kuntakonsernitilinpäätöksen tekemisestä.

Tulet menestymään kirjanpitäjän tehtävissä, kun olet paineensietokykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen. Lisäksi tulet työssäsi tarvitsemaan itsenäistä työotetta sekä monipuolisia atk-taitoja.

Työt alkavat 1.4.2015 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antavat tuotantopäällikkö Jan Nenonen 02 620 7731, jan.nenonen@kuntapro.fi ja palvelujohtaja Leila Aalto 03 621 3830, leila.aalto@kuntapro.fi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@kuntapro.fi