Uutiskirje 16.4.2014 – KuntaProlle kolmas toimipiste Hyrylään

KuntaProlle kolmas toimipiste Hyrylään

KuntaPron kolmas toimipiste avaa ovensa Tuusulan Hyrylässä 2.6.2014. Asiakkaina ovat Tuusulan, Nurmijärven ja Mäntsälän kunnat sekä Järvenpään kaupunki, joille KuntaPro tuottaa talous- ja henkilöstöpalveluita. Tuusulan kunnasta siirtyy samassa yhteydessä henkilöstöä liikkeenluovutuksella KuntaPron palvelukseen.
KuntaPron asiakkuuden myötä Keski-Uudenmaan kuntien talous- ja henkilöstöjärjestelmät modernisoidaan: vuoden vaihteessa Keski-Uudenmaan kunnat saavat käyttöönsä mm.  KuntaPron taloudenohjauksen ratkaisun, Kuntaxin, joka luo kivijalkaa ja perustaa kuntien  tiedolla johtamisen ja palveluiden ohjauksen ratkaisuihin. KuntaPron keskitetty asiakaspalvelu-  ja asiakkuudenhoitomalli  huolehtivat palvelun laadusta ja asiakkaiden toiveiden  huomioimisesta.
Uuden toimipisteen avaaminen on vahva viesti KuntaPron kasvusta valtakunnalliseksi toimijaksi. Samalla se vahvistaa KuntaPron asemaa Uudellamaalla ja tarjoaa myös uusille asiakkaille mahdollisuutta hyödyntää KuntaPron laajaa palvelutarjontaa  kuntaorganisaatioiden johtamisen ja hallinnon tukipalveluiden kehittämisen tueksi.