Ajankohtaista

KuntaPron #NuoretTalentit: oletko Sinä etsimämme urheilija?

KuntaPro haluaa olla nuorten urheilijoiden ja joukkueiden tukena matkalla kohti alansa huippua, ja tähän tarvitsemme apuasi. Etsimme sponsoroitavia tavoitteellisia nuoria seuraaviin lajeihin: ratsastus, karting, mäkihyppy…

Lue lisää

Maksuttomat Kuntari-webinaarit ovat taas täällä!

KuntaPro järjestää neljä maksutonta webinaaria Kuntarista. Webinaarit on tiivistetty 15 minuutin tiukoiksi tietopaketeiksi niille, joille Kuntari on uusi tuttavuus. Webinaarin jälkeen sovimme mielellämme tapaamisen, jossa…

Lue lisää

Varkaus luottaa jatkossa Kuntari-tietoon

– Tarvitsimme uuden ketterän ja monikäyttöisen raportointityökalun, jolla saamme kehitettyä talous- ja henkilöstöraportointiamme strategian tavoitteiden mukaisesti. Haluamme kehittää tiedolla johtamista kaikilla organisaation tasoilla, kertoo Varkauden kaupungin talousjohtaja Helena Pitkänen.

Lue lisää

Palveluihin tehoa uudella johtamismallilla

Petri Härkönen on kehittänyt johtamissaan kunnissa ja yrityksissä uutta kuntien ja kaupunkien palveluiden johtamismallia jo 2000-luvun alusta lähtien. Mallia aletaan hyödyntämään KuntaPron Kuntari-järjestelmässä vielä tämän vuoden aikana.

Lue lisää

Hyvinkään taloustiimi uuden edessä

Hyvinkään kaupungin taloushallinnon työntekijät ovat olleet vuoden alusta alkaen KuntaPron palveluksessa. Miten muutos on sujunut ja mitkä ovat tunnelmat uudella toimistolla?

Lue lisää

KuntaPro-blogi: Tervetuloa meille!

Omassa työssäni positiivisimpia juttuja ovat tilanteet, jolloin yritykseemme saapuu uusi työntekijä. Erityiset huippuhetket liittyvät tilanteisiin ja työtehtäviin, jolloin olemme saamassa kerralla yritykseemme useamman uuden työkaverin….

Lue lisää

KuntaPron vuosikertomus 2017 on julkaistu

KuntaPron vuosikertomus 2017 on nyt julkaistu ja löytyy osoitteesta http://vuosikertomus.kuntapro.fi/. Palaa viime vuoden tunnelmiin ja tapahtumiin!

Lue lisää

Webinaari julkishallinnon ja palkka- ja henkilöstöhallinnosta kiinnostuneille

Käytössä olevat julkisen sektorin HR- ja palkkahallinnon järjestelmät ovat pitkälti elinkaarensa loppupäässä. Henkilöstöhallinnon järjestelmissä on paljon tehostamispaineita ja prosesseista halutaan läpinäkyvämpiä. Uudet työtavat ja järjestelmien mahdollistamat asiat herättävät…

Lue lisää

KuntaPro-blogi: Tulevaisuuden trendit ja automatiikka – Seudullisuus on jo arkipäivää ja nämä numeromme todistavat sen

• Oletko ajatellut, että yli puolet työntekijöistä haluaa muuta kuin vakiduunin?
• Onko sinun seudullasi automatiikan annettu näyttää mahdollisuutensa työn ja tekijän yhdistämisessä?
• Pystyykö sote-osaaja kaivamaan puhelimen taskustaan ja nappaamaan saman tien kiinnostavan työvuoron?

Lue lisää

Varkauden kaupunki KuntaPron omistaja-asiakkaaksi

Varkauden kaupunki on päättänyt ryhtyä KuntaPron omistaja-asiakkaaksi. Toivotamme KuntaPron uuden omistaja-asiakkaan lämpimästi tervetulleeksi!

Lue lisää