Energiakatselmusten sopimustoimittajiksi Rejlers Oy, Planetcon Oy, Sweco Talotekniikka Oy, Raksystems Anticimex Insinööritoimisto Oy ja Elomatic Oy

Motivan mallin mukaisiin kiinteistöjen energiakatselmuksiin ja käyttöönottokatselmuksiin sopimustoimittajiksi on valittu Rejlers Oy (toimittajajärjestyksessä ensimmäisenä), Planetcon Oy (toimittajajärjestyksessä toisena) ja Sweco Talotekniikka Oy (toimittajajärjestyksessä kolmantena).

Kiinteistöjen energiakatsastuksiin (pienkohteet alle 5000 rm3) sopimustoimittajiksi on valittu Rejlers Oy (toimittajajärjestyksessä ensimmäisenä), Raksystems Anticimex Insinööritoimisto Oy (toimittajajärjestyksessä toisena) ja Planetcon Oy (toimittajajärjestyksessä kolmantena).

Energiatodistusten (optio) sopimustoimittajiksi on valittu Rejlers Oy (toimittajajärjestyksessä ensimmäisenä), Raksystems Anticimex Insinööritoimisto Oy (toimittajajärjestyksessä toisena) ja Elomatic Oy (toimittajajärjestyksessä kolmantena).

Sopimuskausi on 2 vuotta + optio 1 vuosi + optio 1 vuosi. KuntaPron yhteyshenkilö ko. tuoteryhmän osalta on Tiina Brusin-Liittola, puhelin (03) 621 3784, sähköposti: etunimi.sukunimi@kuntapro.fi.