Infonäyttöjen sopimustoimittaja on valittu

KuntaPro Oy on valinnut Upto Oy:n infojärjestelmän ja erilaisten infoTV-ratkaisujen sopimustoimittajaksi.

Sopimuskausi alkoi 1.10.2016 ja se on voimassa kolme (3) vuotta, jota on mahdollista jatkaa kolmella (3) optiovuodella. Sopimus sisältää erilaiset ammattikäyttöön tarkoitetut infonäytöt (myös kosketusnäytöt mm. aulatilojen opastuskäyttöön yms.), sekä monipuolisen, asiakkaalle räätälöitävissä olevan infojärjestelmän / näyttöviestinnän julkaisujärjestelmän.

KuntaPro kilpailutti kevään ja kesän 2016 aikana kilpailullisella neuvottelumenettelyllä laadukkaat ja monipuoliset infoTV-ratkaisut asiakkaidensa käyttöön. Upto Oy tuottaa KuntaPro:n asiakkaille, omistajille sekä omistajien omistajille asiakaskohtaisia näyttöviestintäpalveluja. Etähallittavat infonäytöt mahdollistavat keskitetyn ja automatisoidun sisällönjulkaisun mistäpäin maailmaa tahansa, miltä koneelta tahansa. Myös mobiilipäätelaitteet ja mobiiliympäristöt on huomioitu hankinnassa.

Sisällönhallintaportaali toimii selaimella, eikä vaadi mitään ohjelmistoasennuksia käyttäjien koneille. Yhdellä julkaisulla tiedotteita voidaan tuoda myös automaattisesti eri mobiililaitteille. Infonäytöt toimivat sisäisellä mediatoistimella, joten ulkoisia mediatoistimia ei tarvitse hankkia. Näytöt vaativat ainoastaan sähköpistokkeen ja langattoman tai langallisen verkon.

Sisällönjulkaisua voidaan automatisoida erilaisten rajapintojen avulla. Valmiiksi tarjolla on useita rajapintoja mm: Erilaiset RSS syötteet, HTML rajapinnat (esim. WordPress), Matkahuolto, Helsingin seudun liikenne (HSL), Matka.fi, Microsoft Office 365, Outlook-tilavaraukset, Sharepoint, Efecte, Facebook, Instagram, Twitter, erilaiset sääpalvelut, Yliopiston almanakkatoimisto – nimipäivät, Amica ja Sodexo –ruokalistat yms.

Tarvittaessa asiakkaat voivat jatkokehittää muita rajapintoja järjestelmään yhdessä sopimustoimittajan kanssa (esim. Aromi, Microsoft Dynamic AX jne.).

Tutustu Upto Oy:n toteutuksiin osoitteessa: www.upto.fi/referenssit

Lisätietoja sopimuksesta ja siihen liittymisestä: hankinta@kuntapro.fi

Lisätietoja Upto Oy:n tarjonnasta: Upto Oy, Kasper Kenig, 040 7414226, kasper.kenig@upto.fi