IV-suodatinten sopimustoimittaja on valittu

Sopimuskausi on voimassa 1.3.2016 – 28.2.2019. Sopimusta voidaan KuntaPron päätöksellä jatkaa kahden vuoden optiokaudelle.

Trendiwell Oy pystyi tarjoamaan tuotteensa keskimäärin noin 35% edullisemmin hinnoin kuin kilpailijansa. Lisäksi tuotteet täyttävät tiukat laatukriteerit: standardin EN779:2012 mukaiset vaatimukset sekä Suomen rakennusmääräyskokoelman osan D2 mukaiset vaatimukset sisäilman laadun suhteen. Suodattimilla M5-F9 on Eurovent 4/21 – 2014 –sertifiointi.

Tuotteiden tilaaminen onnistuu puhelimitse ja sähköpostitse. Varastotoimituksissa toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Erikoistuotteiden toimitusaika on korkeintaan 3 viikkoa.

Sopimukseen sisältyy veloitukseton kartoituspalvelu, jossa toimittaja kartoittaa ja mitoittaa asiakkaan suodattimet mahdollisimman energiataloudellisiksi ja ylläpitää asiakaskohtaista suodatinrekisteriä.

Asiakaspalvelu toimii arkisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelu sisältää asiakkaalle veloituksettoman koulutuksen ja neuvonnan puhelimitse / paikan päällä.

Lisätietoa sopimuksesta, hinnoista ja tilaamisesta löydätte KuntaPron extranetistä Wikistä tai pyytämällä osoitteesta hankinta@kuntapro.fi.