Kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan sopimustoimittajiksi Gigantti Oy Ab ja TV-Sävel Oy

Kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan Hämeenlinnan seudulla sopimustoimittajiksi on valittu TV-Sävel Oy (toimittajajärjestyksessä ensimmäisenä) ja Gigantti Oy Ab (toimittajajärjestyksessä toisena). Sopimuskausi on neljä vuotta ja se alkaa 1.8.2015.

Kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan verkkokaupan sekä kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan Hyvinkään ja Riihimäen seudulla, Porin seudulla, Forssan seudulla ja Tuusulan seudulla sopimustoimittajaksi on valittu Gigantti Oy Ab. Sopimuskausi on neljä vuotta ja se alkaa 1.8.2015.

Nyt solmittujen sopimusten kautta KuntaPron omistajien on helppo hankkia kodinkoneita ja viihde-elektroniikkaa. Gigantti Oy Ab:n verkkokaupasta tuotteet voi tilata toimituksella tai sitten tilatut tuotteet voi noutaa lähimmästä Gigantin myymälästä. Myös seudullisissa osakokonaisuuksissa tuotteet voi noutaa sopimustoimittajan myymälästä tai tilata niihin toimituksen.

Sopimukset kattavat kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan toimitukset, asennukset, käyttöopastukset, vanhojen laitteiden poiskuljetukset sekä huollot. Sopimushinnastosta löytyy mm. jääpakastinkaappeja, jääkaappeja ja pakastimia, pyykin- ja astianpesukoneita, liesiä ja liesituulettimia, televisioita, digitaali- ja videokameroita tarvikkeineen, mikroaaltouuneja, kahvin- ja vedenkeittimiä, GPS-navigaattoreita sekä digibokseja. Optiona hankinnassa ovat taulutietokoneet ja ammattikäyttöön tarkoitetut kodinkoneet.

Sopimushinnastossa on lisäksi hinnoittelu lieden, astianpesukoneen ja television asennukselle, käyttökoulutukselle sekä takuun ulkopuoliselle huollolle. Seudullisissa osakokonaisuuksissa ovat hinnat toimitukselle ilman asennusta, toimitukselle keskusta-alueilla ja toimitukselle keskusta-alueiden ulkopuolelle. Verkkokaupan osalta toimitusmaksut kattavat koko manner-Suomen siten, että toimitukset Lappiin ovat kalliimpia kuin muualle.

Lisätiedot ko. sopimuksista: hankinta(at)kuntapro.fi