LVIA-suunnittelun ja sähkösuunnittelun sopimustoimittajat on valittu

alonrakennuksen suunnittelupalveluiden (LVIA-suunnittelu ja sähkösuunnittelu) sopimustoimittajiksi on valittu suunnittelualoittain seuraavat yritykset (toimittajat on ilmoitettu toimittajajärjestyksessä).

Sopimuskausi on 1.6.2016 – 31.1.2020. Sopimuksessa mukana olevat asiakkaat voivat hankkia sopimuksen myötä erilaisia talonrakennuksen suunnittelupalveluita.

LVIA-suunnittelu (Hämeenlinnan seutu ja muu manner-Suomi):

1.        Granlund Riihimäki Oy

2.        Insinööritoimisto TähtiRanta Oy

3.        FCG Suunnittelu ja tekniikka

4.        LVIS-Insinööritoimisto Timo Vättö Oy

Sähkösuunnittelu (Hämeenlinnan seutu)

1.        Granlund Riihimäki Oy

2.        FCG Suunnittelu ja tekniikka

3.        Insinööritoimisto TähtiRanta Oy

Sähkösuunnittelu (muu manner-Suomi)

1.        Granlund Riihimäki Oy

2.        Insinööritoimisto TähtiRanta Oy

3.        FCG Suunnittelu ja tekniikka

 

Suunnittelutehtävien työkielenä on suomi. Toimittajien työtapoja ovat toimittajasta riippuen 2D-piirtäminen, 3D-mallinnus sekä BIM-tietomallinnus.

 

Toimittajien suunnittelusta vastuussa olevilla henkilöillä on FISE -pätevyysvaatimusten (http://www.fise.fi) mukaisesti vähintään A-vaativuusluokka tai a-vaativuusluokka (tai niitä vastaava vaativuusluokka), mikäli kyseiseen tehtävään on olemassa FISE -pätevyysvaatimus. Ko. henkilöt täyttävät myös kaikki Suomen lakien ja asetusten mukaiset suunnittelijalle asetetut koulutus-, kokemus- ja muut vaatimukset.

 

Suunnittelijat osallistuvat tarvittaessa/ pyydettäessä koko hankkeen ajan (suunnittelu- ja työmaavaiheet) järjestettäviin kokouksiin ja katselmuksiin. Sopimuksen mukaiset hinnat sisältävät Hämeenlinnan seudulla kaikki korvaukset ja kulut sekä matkakustannukset ja matka-ajan veloitukset (tilaaja ei maksa matkakustannuksia eikä matkoihin käytetystä ajasta). Muualla manner-Suomessa tehtävissä hankkeissa toimittajat veloittavat lisäksi tarjouksissaan ilmoittamansa kilometriveloituksen.