Puutavaran ja rakennustarvikkeiden sopimustoimittajat on valittu

Puutavaran ja rakennustarvikkeiden (sis. suodatinkankaat) sopimustoimittajiksi on valittu Hämeenlinnan seudulla DT Finland Oy / Stark ja Hyvinkään ja Riihimäen seudulla RTV-Yhtymä Oy.

 

Sopimuskausi alkaa 15.2.2016 ja sopimus on voimassa kolme vuotta, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa kolmen vuoden optiokaudelle (3 vuotta + optio 3 vuotta).

 

Tuotteet soveltuvat ammattikäyttöön ja sopimusten tuotteilta edellytetään pitkää käyttöikää kestävyyttä, soveltuvuutta vaativiin käyttökohteisiin. Tuotteiden tilaaminen onnistuu sekä sähköpostitse että puhelimitse.

 

Varastotoimituksissa toimitusaika, kun tilaus tehdään kello 12 mennessä, on seuraava arkipäivä. Toimitusmaksut vaihtelevat seudullisesti ja toimituskohteen etäisyyden mukaan. Tehdastoimituksissa tuotteen toimitusaika asiakkaalle tilauksen jättämisestä sovitaan tilauskohtaisesti.

 

Rakennustarvikkeet ja -levyt täyttävät Suomessa ja EU-alueella voimassa olevat säädökset ja viranomaismääräykset ja tuotteet ovat CE-merkittyjä. Suodatinkankaat täyttävät Infra RYL 2010 laatuvaatimukset.

 

Toimittajilla on levytavaran määrämittaan sahauspalvelu. Puutavara on peräisin laillisista lähteistä, ja sen on tuotettu kestävän metsänhoidon periaatteiden mukaan kasvatetusta ja puolueettoman osapuolen sertifioimasta metsästä.

Kyllästetyssä puutavarassa on käytetty Suomen ympäristökeskuksen hyväksymiä kyllästysaineita ja puun kyllästystoiminta on laadunvalvonnan alaista. Toimittajilla on myös kyllästetyn puutavarajätteen vastaanottopiste, jossa kyllästetty puujäte otetaan vastaan veloituksetta.

 

Lisätietoa: hankinta@kuntapro.fi

Hakusanat: sahatavara, kuusi, mänty, ulkoverhous, paneeli, kestopuu, kerto, peitelista, suodatin, kangas, eristysaine, laasti, massa, tasoitteet, tasoite, lujalevy, kipsilevy, kuitulevy, kattolaat, ovi, betoniteräs, bitumihuopa, kevytsora, harkot, harkko, rakennus, rakentaminen, puutavara