KuntaPro

Mikä on KuntaPro?

KuntaPro Oy edustaa modernia tapaa toimia, ja se vastaa nykyisiin ja tuleviin tiedossa oleviin julkisen sektorin tuottavuus- ja muutosvaatimuksiin. Tarjoamillamme johtamisen ja hallinnon tukipalveluilla organisaatiot saavat käyttöönsä aina uusimmat käytännön välineet, joilla on mahdollisuus kehittää ja johtaa omaa toimintaa. Jokaisella asiakkaallamme on käytettävissään KuntaPron vahvan kehityspanostuksen tulos.

KuntaPro Oy:n asiakkuus tarkoittaa suoraa siirtoa kehityksen kärkeen. Kaikki palvelumme toimivat pilvessä. Asiakas voi ulkoistaa meille osittain tai kokonaan hallinnon tukipalvelut, kuten henkilöstö- ja taloushallinnon palvelut. Yksi vaihtoehto on ottaa käyttöön pelkästään tietojärjestelmämme ja tarvittaessa myös siihen liittyvät tukipalvelut.

Palveluiden toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa talouden ja toiminnan reaaliaikaisen johtamisen ja seurannan eri toimintasektoreilla. Modernit toiminnanohjausjärjestelmät ovat jo kuntien ja kaupunkien käytössä ja niiden hyödyntäminen laajenee vauhdilla. Kuntax ERP:n talousvertikaali Kuntax Talous ja sitä kautta myös palveluiden toiminnanohjaus ovat käytössä kaikilla sitä tarvitsevilla KuntaPron asiakkailla.

 

Infoa

Vuonna 2010 perustettu KuntaPro Oy ja sen tytäryhtiö, henkilöstöpalveluyritys Seuturekry Oy, muodostavat KuntaPro-konsernin. Toimimme neljällä paikkakunnalla: Hämeenlinnassa, Kangasalla, Porissa ja Tuusulassa. KuntaPro-konsernin palveluksessa on  noin 320 kunta-alan asiantuntijaa.

 

KuntaPro Oy avainluvut

2014 2015 2016
Liikevaihto 21,3 M€ 23,5 M€ 26 M€
Tulos 200 000 € 200 000 € 300 000 €
Omistajat 71 78 87
Toimipisteet 2 3 3

KuntaPro-konsernin avainluvut

2014 2015 2016
Liikevaihto 36,4 M€ 43,1 M€ 47,7 M€
Tulos 594 000 € 0,9 M€ 0,7 M€

 

kuntapro_loviisa_kettunen

”Halusimme hyödyntää pilvipalvelun mahdollisuuksia ja olla osa suurempaa verkostoa, joka voi toimia pienen tiimin taustatukena. Uskomme, että KuntaPron kanssa se onnistuu hyvin ja kohtuullisin kustannuksin.”

– Loviisan talousjohtaja Kirsi Kettunen

 

 

kuntapro_tuusula_vehmas-m

”Mietimme kehitämmekö järjestelmiä itse, mutta meillä ei ollut riittävästi omia voimavaroja. KuntaPron modernit järjestelmät, kehittämismalli ja toimintatapa ratkaisivat valinnan.”

– Tuusulan talousjohtaja Markku Vehmas