KuntaPro

Mikä on KuntaPro?

KuntaPro Oy edustaa modernia tapaa toimia, ja se vastaa nykyisiin ja tuleviin tiedossa oleviin julkisen sektorin tuottavuus- ja muutosvaatimuksiin. Tarjoamillamme johtamisen ja hallinnon tukipalveluilla organisaatiot saavat käyttöönsä aina uusimmat käytännön välineet, joilla on mahdollisuus kehittää ja johtaa omaa toimintaa. Jokaisella asiakkaallamme on käytettävissään KuntaPron vahvan kehityspanostuksen tulos.

KuntaPro Oy:n asiakkuus tarkoittaa suoraa siirtoa kehityksen kärkeen. Kaikki palvelumme toimivat pilvessä. Asiakas voi ulkoistaa meille osittain tai kokonaan hallinnon tukipalvelut, kuten henkilöstö- ja taloushallinnon palvelut. Yksi vaihtoehto on ottaa käyttöön pelkästään tietojärjestelmämme ja tarvittaessa myös siihen liittyvät tukipalvelut.

Palveluiden toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa talouden ja toiminnan reaaliaikaisen johtamisen ja seurannan eri toimintasektoreilla. Modernit toiminnanohjausjärjestelmät ovat jo kuntien ja kaupunkien käytössä ja niiden hyödyntäminen laajenee vauhdilla. Kuntax ERP:n talousvertikaali Kuntax Talous ja sitä kautta myös palveluiden toiminnanohjaus ovat käytössä kaikilla sitä tarvitsevilla KuntaPron asiakkailla.

 

Infoa

Vuonna 2010 perustettu KuntaPro Oy ja sen tytäryhtiö, henkilöstöpalveluyritys Seuturekry Oy, muodostavat KuntaPro-konsernin. Toimimme neljällä paikkakunnalla: Hämeenlinnassa, Kangasalla, Porissa ja Tuusulassa. KuntaPro-konsernin palveluksessa on  noin 320 kunta-alan asiantuntijaa.

 

KuntaPro Oy avainluvut

2014 2015 2016 2017
Liikevaihto 21,3 M€ 23,5 M€ 26 M€ 25 M€
Tulos 200 000 € 200 000 € 300 000 € 200 000 €
Omistajat 71 78 87 96
Toimipisteet 2 3 3 4

KuntaPro-konsernin avainluvut

2014 2015 2016 2017
Liikevaihto 36,4 M€ 43,1 M€ 47,7 M€ 50,1 M€
Tulos 594 000 € 0,9 M€ 0,7 M€ 1 M€

 

”– Olemme osa KUUMA-kuntia ja haluamme olla muutoksessa osa valtavirtaa. KuntaProsta on kuulunut positiivista palautetta. Inhouse-yhtiönä se on meille luonteva valinta. Yksin emme pystyisi tekemään kehitystyötä, mutta KuntaPron omistajana järjestelmien kehittäminen ja rahoittaminen ovat eri luokkaa. Siellä on henkilöitä, jotka tekevät sitä päätyökseen. Uskomme, että homma toimii KuntaPron kanssa, kuten on sovittu.”

 – Hyvinkään kaupunginjohtaja Jyrki Mattila

 

 

”–Kuntarissa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Se on on monikäyttöinen ja ketterä järjestelmä, joka sopeutuu hyvin organisaation eri tarpeisiin, mahdollistaa talousosaamisen ja tiedon ymmärtämisen lisäämisen jokaisella organisaation tasolla toimintaa ja palveluja kehitettäessä.Halusimme toimivan tiedolla johtamisen työkalun, jossa on valmiina moduulit meidän tulevaisuuden tarpeitamme varten.”

– Varkauden talousjohtaja Helena Pitkänen