Henkilöstöpalvelut

Tietojärjestelmien tehokas hyödyntäminen, esimiestyön tukeminen, vahva kunta-alan osaaminen, kustannustehokkaiden prosessien toteuttaminen sekä rutiinien hoito ovat monipuolisten ja laadukkaiden henkilöstöpalveluidemme perusta.

Henkilöstöhallinnon peruspalveluihimme kuuluvat mm. palkkapalvelut, matkojen hallinta, perusraportointi sekä asiakaspalvelu ja perusneuvonta. Kokonaisvaltaisessa palkanlaskentapalvelussa huolehdimme siitä, että palkka maksetaan asiakkaan ilmoituksen mukaisesti, teemme palkkoihin liittyvät viranomaisilmoitukset asiakkaillemme sekä hoidamme sivukulujen maksatuksen.

Laajan peruspaketin lisäksi palvelupaletistamme löytyy useita lisäpalveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Näitä ovat esimerkiksi koulutuspalvelut, hr-konsultointi, muutosjohtamisen palvelut, työajanhallinnan pääkäyttäjäpalvelu, tytäryhtiömme Seuturekry Oy:n henkilöstöratkaisut sekä hr-asiakaspalvelu, joka tarjoaa henkilökohtaista ja asiakkaan omiin toimintatapoihin ja prosesseihin keskittynyttä neuvontaa.

 

Henkilöstöhallinnon palvelut vankalla kokemuksella

Kuntax Henkilöstö on ainoa 2000-luvulla tehty tehokas palkkahallinnon järjestelmä, jolla hoituu työ- ja virkasuhteiden elinkaaren hallinta sekä palkanlaskenta.

Työajanhallintaan liittyvät järjestelmät ovat keskeinen osa palveluitamme. Niillä suunnitellaan ja rakennetaan työvuorolistoja keskitetysti ja joustavasti. Järjestämme asiakkaillemme säännöllisesti koulutuksia, tapahtumia ja webinaareja, jotka hyödyttävät aidosti organisaatioiden arjen toimintaa. Järjestämme sekä yleishyödyllisiä että asiakkaalle räätälöityjä koulutuksia joilla varmistamme, että järjestelmiä käyttävällä henkilöstöllä on riittävästi osaamista.

Asiantuntijamme puhuvat samaa kieltä asiakkaiden kanssa – myös järjestelmäteknisissä asioissa. Seuraamme työmme laatua säännöllisesti asiakaspalavereissa. Otamme asiakkaamme myös aktiivisesti mukaan kehitystyöhön.

Siirtämällä henkilöstöpalveluiden rutiinit KuntaPron hoidettavaksi, organisaatioiden  HR-ammattilaiset pystyvät keskittämään voimavaransa henkilöstöjohtamiseen.

 

Robotiikalla helpotusta ja kustannussäästöjä henkilöstöhallintoon

KuntaPro on ottanut käyttöön ohjelmistorobotiikkaa tehostamaan prosesseja. Ohjelmistorobotiikka tulee laskemaan palveluiden suoritteiden yksikköhintoja voimakkaasti esimerkiksi palkanlaskennassa, missä arvioidaan saavutettavan jopa -40 % työaikasäästöjä per palkkalaskelma.

Kaikki järjestelmäpalvelut tuotetaan KuntaPron pilvestä, joten toimimalla KuntaPron toimintamallin mukaisesti yhtenäisiä prosesseja ja järjestelmiä käyttäen, voi jokainen asiakas hyötyä robotiikasta.

 

Henkilöstöpalveluiden tuotantovolyymit

Henkilöstöhallinnon palvelumme
 • Palkkapalvelut
 • Matkojen hallinta
 • Henkilöstöratkaisut (Seuturekry Oy)
 • Hr-asiakaspalvelu
 • Palkanlaskennan järjestelmäyhteistyö ja pääkäyttäjäpalvelu
 • Työajanhallinnan pääkäyttäjäpalelu
 • Koulutuspalvelut
 • HR-konsultointi / muutosjohtamisen palvelut
 • Henkilöstöjohtamisen työvälineet (mm. kehityskeskustelut, osaamisenhallinta, koulutustenhallinta ja varhaisen tuen malli)
 • Työturvallisuuden seuranta ja raportointi (WPro)
 • Sähköinen lounasmaksaminen sekä Liikunta ja kulttuuriseteli (Eazybreak)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tero Karinti
asiakkuusjohtaja
040 931 1550
tero.karinti(a)kuntapro.fi