Kuntax Henkilöstö

Kuntax Henkilöstö on syntynyt KuntaPron vankan kokemuksen, huippuosaamisen sekä uusimman teknologian pohjalta. Suomen uusimman ja moderneimman palkkajärjestelmän tuotekehitystä ovat ohjanneet asiakkaiden aidot tarpeet.

Kuntax Henkilöstö mullistaa julkisen sektorin palkkahallinnon. Se on tehokas palkkahallinnon järjestelmä, joka vapauttaa aikaa rutiineilta ja säästää kustannuksia. Tämän mahdollistaa kymmenien vuosien kokemuksen hioma prosessimme, jossa hyödynnetään uusinta teknologiaa. Järjestelmä on julkishallinnon ratkaisu työ- ja virkasuhteiden elinkaaren hallintaan sekä palkanlaskentaan.

Kuntax Henkilöstö on kehitetty yhteistyössä Accountor HR Solutionsin kanssa. Kuntax Henkilöstö mahdollistaa julkishallinnon erityispiirteet ja -ominaisuudet, mutta ohjelma on käytössä laajasti myös yrityksissä. Tuotteistettu järjestelmämallimme tarjoaa asiakkaidemme käyttöön parhaiksi todetut käytännöt kuntakentältä. Tuotteistaminen takaa myös pienemmät ylläpitokustannukset ja yksikköhinnat.

Järjestelmään upotettu automatiikka vapauttaa kallista aikaa rutiineilta kehittämis- ja esimiestyöhön. Automatiikkaa asiakas pääsee hyödyntämään tuotteistetussa mallissamme, jossa yhdistyvät kaikki kehittyneimmät palkkahallinnon tarvitsemat toiminnot. Tiedonsiirtoja ei tarvita, sillä kaikki toiminnot ovat samassa järjestelmässä. Käytössä on kaksi eri käyttöliittymää, joista toinen on tarkoitettu palkkahenkilöstölle ja HR-ammattilaisille, toinen esimiehille ja palkansaajille.

Kuntax Henkilöstön raportointiominaisuudet ovat omaa luokkaansa. Ad hoc -raportoinnin ansiosta HR-käyttäjä saa milloin tahansa ajantasaiset henkilöstöraportit käyttöönsä. Raportoinnissa on käytössä ainutlaatuinen hakutoiminto, jonka avulla mikä tahansa järjestelmän tieto on raportoitavissa. Mobiilikäytön mahdollistava pilvipalvelu puolestaan tuo toimintaan joustavuutta ja varmuutta. Palvelu toimii tietoturvallisesti missä tahansa ja kaikilta päätelaitteilta, eikä erillisiä asennuksia tarvita.

HR-ratkaisun työkaluina toimivat HRM ja HRD, joista on tarjolla sekä tuotteistettu että asiakkaiden erityistarpeiden mukaan rakennettu malli. Sähköisessä ilmoittamisessa pätee kertatallennusperiaate; tieto tallennetaan siellä, missä se syntyy ja suoraan järjestelmään. Henkilöstön rekrytointi, palkkaus, poissaolot, osaaminen ja pätevyydet näkyvät esimiehille ajantasaisesti. Käytössä on myös päätösluettelo.

 

Kuntax Henkilöstön hyödyt

  • Toimii pilvipalveluna ja mobiilisti
  • Ei tiedonsiirtoja eikä asennuksia
  • Helppokäyttöinen kokonaisratkaisu
  • Mahdollistaa omat ajantasaiset raportit
  • Vähentää palkkahallinnon kustannuksia merkittävästi
  • Vapauttaa työaikaa rutiineilta
  • Saatavilla KuntaPron osakkaille kilpailuttamatta

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tero Karinti
asiakkuusjohtaja
040 931 1550
tero.karinti@kuntapro.fi