Kuntax Kuntari

Kuntari on keskitetty tiedolla johtamisen ratkaisu, joka on käytössä jo lähes 30 organisaatiossa kuntasektorilla. Kuntari tarjoaa olennaisimmat tavoitteiden seurantaa tukevat tiedot eri osa-alueilta (talous, henkilöstö, toiminta ja strategia).

Kuntarissa ydinajatuksena ovat tarvittavan datan löytyminen yhdestä paikasta ja manuaalisen työn vähentyminen. Esimerkkeinä tästä ovat mm. Kuntarista löytyvät valmiit lautakuntaraportit tai henkilöstökertomusraportti. Lähdejärjestelmä­riippumattomuus takaa sen, että käytännössä mitä tahansa dataa voidaan tuoda ja hyödyntää Kuntarissa. Kuntariin on tuotu dataa jo yli 100 eri lähdeaineistosta. Esimerkiksi hr-dataa on tuotu seuraavista henkilöstöhallinnon lähdejärjestelmistä: Prima, Pegasos, Populus, Personec FK, Mepco Palkat ja Kuntax Henkilöstö.

KuntaPron ja asiakkaiden muodostama kehittäjäyhteisö tekee yhdessä aktiivista jatkokehitystä ja jakaa parhaita käytäntöjä keskenään. KuntaPro seuraa myös aktiivisesti kuntasektorin raportointitarpeita ja toimintamallien kehittymistä.

Kuntaria voivat hyödyntää työssään kaikki lähiesimiehistä ylimpään johtoon. Käyttöoikeusrajauksien ansiosta jokainen käyttäjä näkee välittömästi omat henkilökohtaiset lukunsa. Kuntarissa raportoinnin kohderyhmänä ovat oman organisaation työntekijöiden lisäksi muutkin sidosryhmät, kuten kuntalaiset.

Esittelyssä Kuntax Kuntari

Asiakkaan tarina Kuntarista

Tutustu myös näihin:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tero Karinti
asiakkuusjohtaja
040 931 1550
tero.karinti@kuntapro.fi