Tiedolla johtaminen

Johtamisen apuvälineenä käytettävän tiedon määrä julkisen sektorin alueella on valtaisa, ja se kasvaa yhä eksponentiaalisesti. Kustannustehokkaiden toimintamallien kehittämiseksi ja oikeiden päätösten tueksi kaivataankin hyvin rakennettua tiedolla johtamisen strategiaa ja helppokäyttöisiä raportointivälineitä.

Hyvälaatuinen data ja fiksut raportointiratkaisutkaan eivät kuitenkaan auta, jos niiden hyödyntämistä ei ole jalkautettu systemaattisesti läpi organisaation. Me KuntaProssa olemmekin rakentaneet ratkaisuja jotka auttavat asiakkaitamme paitsi datan keräämisessä ja analysoinnissa, myös niihin liittyvien johtamismallien ja kouluttamisen rakentamisessa ja jalkauttamisessa. Näin varmistat, että käytettävissä oleva tieto todella hyödynnetään organisaatiossanne toiminnan parantamiseksi. Maksat siis vain todellisesta muutoksesta, et pelkästä tiedon tuottamisesta.

Kustannuslähtöisen tiedolla johtamisen palvelumalli, Kuntax Kuntari-analytiikkajärjestelmä sekä datan keräämiseen erikoistuneet ratkaisut kuten D365-somekuuntelu ovat esimerkkejä KuntaPron tiedolla johtamisen ratkaisuelementeistä. Voimme myös yhdistää koneoppimista ja robotiikkaa asiakkaan tiedonkeruun ja prosessien sujuvuuden helpottamiseksi.

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Sinulla on tietoa, me autamme sen hyödyntämisessä.

Tuusulan kunnan käyttökokemuksia Kuntax Kuntarista:

Tutustu myös näihin:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tero Karinti
asiakkuusjohtaja
040 931 1550
tero.karinti(at)kuntapro.fi