Taloushallinto (Järjestelmäpalvelut)

Kuntax Talous virtaviivaistaa prosessit

Kuntax Talous on ratkaisu julkisten organisaatioiden taloushallinnon erityistarpeisiin. Järjestelmän ydin sisältää kaikki taloushallinnon tarpeelliset toiminnot, kuten ostolaskut ja -reskontra, myyntilaskut ja -reskontra, maksuliikenne, kirjanpito ja käyttöomaisuus, budjetointi sekä laaja raportointi, modernisti toteutettuna ja automatiikkaa hyödyntäen. Järjestelmän taloussuunnitteluominaisuudet ja monipuoliset raportointimahdollisuudet auttavat esimiehiä ja johtoa oikeiden päätösten tekemisessä.

Kuntax Talous synkronoituu palveluiden toiminnanohjausjärjestelmä Kuntax ERP:iin, joka käyttää taloudenohjauksen kanssa samaa tietokantaa. Kuntax Talous toimii pilvessä, joten sen päivitys ei vaadi uusia investointeja, eikä sido omia palvelinresursseja. Käyttäjän tukena toimivat KuntaPron tuki- ja koulutuspalvelut. Kuntax Talous tuo toimintaan tehokkuutta, säästöjä ja lisää aikaa.

 

Tilitoimistopalvelut pienemmille yksiköille

KuntaProlla on kustannustehokas taloushallinnon ratkaisu kuntakonserneihin kuuluville pienemmille yhtiöille ja säätiöille. Helppokäyttöisellä Visman Netvisor -järjestelmällä tuotettavat tilitoimistopalvelut vapauttavat asiakkaat monista erillisistä järjestelmistä. Ne tuovat lisää tehokkuutta ja systemaattisuutta taloushallinnon hoitoon.

Yksi kustannustehokas järjestelmä sisältää koko taloushallinnon, kuten ostolaskut, kirjanpidon, myynnin, reskontrat, raportoinnin ja budjetoinnin. Sillä pystytään hoitamaan myös luottamustoimipalkkioiden maksatus. Kirjaukset ovat raportoitavissa reaaliaikaisesti.