ICT-palvelut

Tuottavuusloikan ICT-työkalut

KuntaProlla on pitkä kokemus ja vahva toimialaosaaminen julkisen sektorin tarvitsemista, tuottavuutta kasvattavista ICT-palveluista. Tarjoamme valmiita, helppokäyttöisiä ja tietoturvallisia ratkaisuja pilvestä sekä niihin liittyvät käyttäjien arkea helpottavat tukipalvelut.

ICT-palveluidemme piirissä on noin 25 000 käyttäjää, jotka hyödyntävät järjestelmiä talous- tai henkilöstöhallinnossa tai palveluiden toiminnanohjauksessa eri toimialoilla. Lisäarvopalveluina jalostamme esimerkiksi henkilöstöhallinnon dataa esimiesten työn tueksi.

 

eTiski asiakkaan tukena

Käyttäjätukemme eTiski on asiakkaiden apuna aina tarvittaessa. Asiakkaiden tukipyyntöjä eli tikettejä otetaan eTiskissä vastaan sähköpostitse, puhelimella ja sähköisillä lomakkeilla. Tilaukset ja toimeksiannot koskevat esimerkiksi uusia käyttäjätunnuksia tai ohjelmistoja. Tikettidataa seurataan systemaattisesti ja poikkeamista raportoidaan tarkasti.

KuntaPron asiakkailla on mahdollisuus tilata palkkatodistus sekä tiettyjä henkilöstöhallinnon lomakkeita, kuten verokortin palautuspyyntö ja palvelussuhdetodistukset, suoraan eTiskistä tai nettisivujen kautta. eTiskissä käsitellään kuukausittain yli 5 000 palvelupyyntöä.