Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto (Ulkoistuspalvelut)

Kehityksen veturina

KuntaPron vankka kokemus julkishallinnon henkilöstöpalveluista takaa jokaiselle asiakkaallemme sujuvat ja kustannustehokkaat prosessit. Siirtämällä henkilöstöpalveluiden rutiinit KuntaPron hoidettavaksi, organisaatioiden HR-ammattilaiset pystyvät keskittämään voimavaransa henkilöstöjohtamiseen.

Prosessien kehittäminen ja työhyvinvointi ovat olennainen osa nykyaikaisten kuntien tuottavuutta ja tehokkuutta. KuntaPro tarjoaa tarvittaessa myös käytännön ratkaisut henkilöstön kehittämiseen ja tiedolla johtamiseen. Henkilöstöpalveluidemme kautta kulkee noin 600 000 palkkalaskelmaa ja yli 50 000 matkalaskua vuodessa (vuosi 2015).

HR-asiakaspalvelumme neuvoo ja tukee esimiehiä erilaisissa pulmatilanteissa. Palvelu on suora yhteys palkanlaskennan ammattilaisille ja järjestelmäneuvojille, jotka tuntevat myös julkisen sektorin työsopimukset ja kuntalain kiemurat. HR-assistenttipalvelumme auttaa muun muassa henkilöstötilastojen kokoamisessa. Asiantuntijamme puhuvat samaa kieltä asiakkaiden kanssa – myös järjestelmäteknisissä asioissa.