Taloushallinto (Ulkoistuspalvelut)

Systemaattista taloudenhallintaa

Taloushallinto on julkisen sektorin keskeinen toiminto, joka tukee olennaisesti organisaation johtamista sekä toimintojen kehittämistä. KuntaPron taloushallinnon palvelut sisältävät kaikki toiminnot maksuliikenteen hoidosta kirjanpitoon, budjetoinnista tilinpäätöksiin ja monipuoliseen raportointiin.

KuntaPron taloushallinnon asiakkaat ovat yhdessä yhteisessä toimintaympäristössä ja järjestelmäkokonaisuudessa Kuntaxissa, joka mahdollistaa organisaatioille toiminnan tehostamisen ja sitä kautta merkittäviä kustannussäästöjä. Hyöty asiakkaille on moninainen: päällekkäiset työt poistuvat, prosessit suoraviivaistuvat ja virheet saadaan minimiin.

Taloushallinnon järjestelmä Kuntax Talous synkronoituu palveluiden toiminnanohjausjärjestelmä Kuntax ERPiin, joka käyttää taloudenohjauksen kanssa samaa tietokantaa hyödyntäen esimerkiksi samoja tilikarttoja ja kustannuspaikkoja. Asiakkaat saavat näin taloushallinnon rinnalle myös työnjohdolliset elementit ja raportoinnit. Toimintaympäristö nykyaikaisena pilvipalveluna mahdollistaa asiakkaille myös toimimisen oman verkon ulkopuolelta.