Rekrytointi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KuntaPro etsii jatkuvasti uusia ammattilaisia tuottamaan ja kehittämään laadukkaita hallinnon tukipalveluja ja tietojärjestelmiä asiakaskuntamme erilaisiin tarpeisiin. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen, kuntasektorin toimintamallien tuntemiseen sekä vahvaan näkemykseen ulkoistus-, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluiden tuottamisesta. Menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin myös uransa alkuvaiheessa oleville henkilöille.

Henkilöstössä arvostamme erityisesti innovatiivisuutta, positiivista mieltä ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Tiimipelaajan taidot ovat tarpeen, vaikka tehtävät useimmiten edellyttävät kykyä myös itsenäisiin ratkaisuihin.

Oikeanlaisen osaamisen ja asenteen vastapainoksi tarjoamme jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan yrityksen etenemismahdollisuudet. Tuemme henkilöstömme työtä ja ammatillista kehitystä. KuntaPro tunnetaan mukavasta työyhteisöstä ja joustavista työajoista. KuntaPro tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat työterveyspalvelut, lounasedun sekä hyvät mahdollisuudet omaehtoiseen virkistäytymiseen sekä virkistystiimien toiminnan että liikunta- ja kulttuuriedun muodossa.

Tervetuloa töihin!

 

Avoimet paikat

 

Tuotantopäällikkö

Etsimme Kangasalan toimipisteeseen tuotantopäällikköä, joka toimii toimipisteensä palvelupäällikön lähiesimiehenä, osallistuu toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen ja linjaa oman palvelualueensa toimintaa.  Tuotantopäällikkö tukee toimipisteensä operatiivista työskentelyä ja osallistuu toimipisteen tavoitteiden laatimiseen ja seuraa sekä raportoi niiden saavuttamista. Tuotantopäällikkö raportoi yksikön palvelujohtajalle oman toimipisteensä tuottavuudesta ja kannattavuudesta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, vahvaa taloushallinnon osaamista, hyviä esimiestaitoja, kykyä johtaa ihmisiä sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä organisoida töitä. Edellytämme myös positiivista asennetta ja itsenäistä otetta työskentelyyn, hyvää paineensietokykyä sekä ongelmatilanteiden ratkaisutaitoa ja hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Tarjoamme sinulle Itsenäisen tehtäväkokonaisuuden voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä ja osaavien asiantuntijoiden seurassa sekä KuntaPro Oy:n henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Leila Aalto p. 040 869 6330, leila.aalto@kuntapro.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen leila.aalto@kuntapro.fi viimeistään 26.9.2017.

 

Palvelupäällikkö

Etsimme Uudellemaalle sekä Kangasalan toimipisteeseen palvelupäällikköä, jotka vastaavat taloushallintopalveluiden tuottamisesta asiakkaille sekä toimii tiimin esimiehenä.

Toivomme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi vahvaa taloushallinnon osaamista ja kokemusta esimiestyöstä. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja ongelmatilanteiden ratkaisutaitoa sekä kykyä johtaa ihmisiä ja organisoida töitä. Kunta-alan tuntemuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä ja osaavien asiantuntijoiden seurassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Katja Keimmo p. 050 4078 739, katja.keimmo@kuntapro.fi ja Marita Hillberg p. 050 509 1715, marita.hillberg@kuntapro.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen katja.keimmo@kuntapro.fi viimeistään 26.9.2017.

 

Kirjanpitäjä

Etsimme Hämeenlinnan toimipisteeseen kirjanpitäjää, jonka vastuulla ovat asiakkaidemme kirjanpitojen hoidon monipuoliset tehtävät, kuukausittainen raportointi ja tilinpäätökset.

Edellytämme kirjanpidon vankkaa kokemusta, kunta-alan tuntemusta, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Eduksi luetaan osaamista kuntakonsernitilinpäätöksen tekemisestä.

Tulet menestymään kirjanpitäjän tehtävissä, kun olet paineensietokykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen. Lisäksi tulet työssäsi tarvitsemaan itsenäistä työotetta sekä monipuolisia atk-taitoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Marita Hillberg p. 050 509 1715, marita.hillberg@kuntapro.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen marita.hillberg@kuntapro.fi viimeistään 26.9.2017.

 

Hae KuntaProlle töihin

Olemme kiinnostuneita ahkerista alan ammattilaisista sekä motivoituneista alalle haluavista.

Avoimen hakemuksesi ja CV:n voit lähettää osoitteeseen

  •     henkilöstöpalvelut: henkilostopalvelut.rekrytointi@kuntapro.fi
  •     talouspalvelut: talouspalvelut.rekrytointi@kuntapro.fi
  •     ICT-palvelut: ict-palvelut.rekrytointi@kuntapro.fi
  •     Muut avoimet hakemukset: rekrytointi@kuntapro.fi