Rekrytointi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KuntaPro etsii jatkuvasti uusia ammattilaisia tuottamaan ja kehittämään laadukkaita hallinnon tukipalveluja ja tietojärjestelmiä asiakaskuntamme erilaisiin tarpeisiin. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen, kuntasektorin toimintamallien tuntemiseen sekä vahvaan näkemykseen ulkoistus-, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluiden tuottamisesta. Menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin myös uransa alkuvaiheessa oleville henkilöille.

Henkilöstössä arvostamme erityisesti innovatiivisuutta, positiivista mieltä ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Tiimipelaajan taidot ovat tarpeen, vaikka tehtävät useimmiten edellyttävät kykyä myös itsenäisiin ratkaisuihin.

Oikeanlaisen osaamisen ja asenteen vastapainoksi tarjoamme jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan yrityksen etenemismahdollisuudet. Tuemme henkilöstömme työtä ja ammatillista kehitystä. KuntaPro tunnetaan mukavasta työyhteisöstä ja joustavista työajoista. KuntaPro tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat työterveyspalvelut, lounasedun sekä hyvät mahdollisuudet omaehtoiseen virkistäytymiseen sekä virkistystiimien toiminnan että liikunta- ja kulttuuriedun muodossa.

Tervetuloa töihin!

 

Avoimet paikat

Etsimme nyt Hankintapalveluihimme

JULKISTEN HANKINTOJEN ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suunnittelemaan, kilpailuttamaan ja jalkauttamaan asiakkaidemme hyödyntämiä hankintasopimuksia sekä toimimaan asiakkaidemme ja sopimustoimittajiemme sopimusaikaisena yhteistyökumppanina.

Julkisten hankintojen kentällä toimintaamme jäsentävät hankintalain sekä muiden lakien ja laintulkintojen määrittämät periaatteet ja muutospaineet. Työssäsi jäsennät asiakkaidemme hankintatarpeet lainmukaisiksi ja toimiviksi tarjouspyynnöiksi ja sopimusluonnoksiksi. Onnistuaksesi tässä tulee sinun tehdä aktiivista asiakasyhteistyötä sekä sopimuskaudella että sen ulkopuolella. Menestymisessä sinua auttavat kyky omaksua laajoja teoreettisia kokonaisuuksia ja muuntaa ne tehokkaaksi käytännön toiminnaksi. Asiakassuhteemme perustuvat joustavuuteen ja palvelualttiuteen, mitä odotamme myös työntekijöiltämme: arvostamme työhön tarttuvaa ja aktiivista asennetta sekä valmiutta oppia jatkuvasti uutta. Vahva asiantuntemus onkin vasta työmme lähtökohta.

Ideaalihakijallamme on jo näyttöjä menestymisestä pitkäjänteisessä suunnittelu- tai projektityössä. Julkisten hankintojen valmista substanssiosaamista tärkeämpää on kykysi luoda mielekkäitä toimintatapoja ja asiakassuhteita haasteellisten ja tulkinnanvaraisten asiakokonaisuuksien äärellä. Lain rajaama liikkumatila ei saa lannistaa sinua, vaan osaat nähdä toimintaympäristösi muutoksissa ja ajoittaisessa epävarmuudessa uusia mahdollisuuksia. Keskeisiin taitoihisi kuuluu kyky puhua ymmärrettävästi esimerkiksi kokonaistaloudellisen edullisuuden periaatteista, yhteisestä viitenimikkeistöstä tai keinotekoisesta hankinnan pilkkomisesta. Tämä vaatii sinulta paitsi asiaosaamista myös viestintätaitoja ja kärsivällistä asiakaspalveluasennetta. Käytännön kokemus julkisen sektorin toimintaympäristöstä katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme joustavan työympäristön etätyömahdollisuuksineen ja työaikaliukumineen. Kasvavassa organisaatiossamme pääset osaksi vauhdikasta muutosta, johon voit jättää oman jälkesi. Hankinta-asiantuntijan työ on vastuullista mutta hyvin vapaata. Vastaat työsi onnistumisesta ja asiakkaidesi tyytyväisyydestä pitkälti itse. Silti ympärilläsi on tiimi, joka on täynnä asiantuntemusta julkisten hankintojen kentältä.

Työpaikkasi sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Riku Heino puhelimitse (p. 050 330 8905) tai sähköpostitse riku.heino@kuntapro.fi. Puhelimitse tavoitat varmimmin: ti 21.11. klo 9–11 ja ke 22.11. klo 15–17.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 30.11.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen riku.heino@kuntapro.fi. Toivomme hakemustasi mahdollisimman pian, sillä haastatteluja tehdään sopivien ehdokkaiden kanssa jo hakuajan puitteissa.

 

Hae KuntaProlle töihin

Olemme kiinnostuneita ahkerista alan ammattilaisista sekä motivoituneista alalle haluavista.

Avoimen hakemuksesi ja CV:n voit lähettää osoitteeseen

  •     henkilöstöpalvelut: henkilostopalvelut.rekrytointi@kuntapro.fi
  •     talouspalvelut: talouspalvelut.rekrytointi@kuntapro.fi
  •     ICT-palvelut: ict-palvelut.rekrytointi@kuntapro.fi
  •     Muut avoimet hakemukset: rekrytointi@kuntapro.fi