Tule meille työkaveriksi

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia tuottamaan ja kehittämään laadukkaita hallinnon tukipalveluja ja järjestelmäratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen, kuntasektorin toimintamallien tuntemiseen sekä vahvaan näkemykseen ulkoistus-, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluiden tuottamisesta. Menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia kehittymisen mahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin myös työuransa alkuvaiheessa oleville henkilöille.

Yrityksessämme työskentelet tiimipelaajien kanssa, jotka ovat ammattitaitoisia, innovatiivisia, positiivisia ja asiakaslähtöisiä. Henkilöstöllämme ovat käytössään kattavat työterveyspalvelut ja lounasetu. Henkilöstömme työkykyä ja jaksamista tuemme myös liikunta- ja kulttuuriedun sekä toimipisteidemme aktiivisten virkistystiimien kautta.


 • Kattava
  työterveyshuolto

  Työterveyshuoltomme sisältää myös sairaanhoidon palvelut. Akuutin sairaanhoidon palvelut ovat käytettävissäsi valtakunnallisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.


 • Maittava
  lounasetu

  Työntekijöillämme on käytössään lounasetu. Työpaikkalounaan voit maksaa kätevästi sekä latauskortilla että matkapuhelimella.


 • Monipuoliset
  virkistysedut

  Virkistysedun voit käyttää sekä liikunta- että kulttuuripalveluihin. KuntaProssa toimii myös useita aktiivisia virkistystoimikuntia.


 • Liukuva
  työaika

  KuntaProssa on käytössä liukuva työaika, mikä edesauttaa jaksamista sekä helpottaa työ-  ja muun elämän yhteensovittamista.


 • Joustava
  etätyö

  Meille on tärkeää, että työtä voidaan tehdä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan joustavasti myös kotoa käsin.


 • Osaaminen
  ja työura

  Kasvava ja kehittyvä KuntaPro tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä ja tilaisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen.

Avoimet työpaikat

 

Hae KuntaProlle töihin

KuntaPro käyttää antamiasi tietoja vain hakemaasi työtehtävää varten.

Olen tutustunut Tietosuojaselosteeseen / Rekisteriselosteeseen ja hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja säilytetään 12 kk.

HyväksynEn hyväksy

Liitteet pdf-muodossa (hakemus, CV)Olen kiinnostunut töistä
henkilöstöpalveluissaICT-palveluissatalouspalveluissamuualla

Haluaisin työskennellä
HyvinkäälläHämeenlinnassaKangasallaPorissaTuusulassaPaikkakunnalla ei ole väliä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä?

Tero Karinti
Asiakkuusjohtaja
040 931 1550
[email]tero.karinti@kuntapro.fi[/email]