Rekrytointi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KuntaPro etsii jatkuvasti uusia ammattilaisia tuottamaan ja kehittämään laadukkaita hallinnon tukipalveluja ja tietojärjestelmiä asiakaskuntamme erilaisiin tarpeisiin. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen, kuntasektorin toimintamallien tuntemiseen sekä vahvaan näkemykseen ulkoistus-, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluiden tuottamisesta. Menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin myös uransa alkuvaiheessa oleville henkilöille.

Henkilöstössä arvostamme erityisesti innovatiivisuutta, positiivista mieltä ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Tiimipelaajan taidot ovat tarpeen, vaikka tehtävät useimmiten edellyttävät kykyä myös itsenäisiin ratkaisuihin.

Oikeanlaisen osaamisen ja asenteen vastapainoksi tarjoamme jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan yrityksen etenemismahdollisuudet. Tuemme henkilöstömme työtä ja ammatillista kehitystä. KuntaPro tunnetaan mukavasta työyhteisöstä ja joustavista työajoista. KuntaPro tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat työterveyspalvelut, lounasedun sekä hyvät mahdollisuudet omaehtoiseen virkistäytymiseen sekä virkistystiimien toiminnan että liikunta- ja kulttuuriedun muodossa.

Tervetuloa töihin!

 

Avoimet paikat

 

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

 

Hae KuntaProlle töihin

Olemme kiinnostuneita ahkerista alan ammattilaisista sekä motivoituneista alalle haluavista.

Avoimen hakemuksesi ja CV:n voit lähettää osoitteeseen

  •     henkilöstöpalvelut: henkilostopalvelut.rekrytointi@kuntapro.fi
  •     talouspalvelut: talouspalvelut.rekrytointi@kuntapro.fi
  •     ICT-palvelut: ict-palvelut.rekrytointi@kuntapro.fi
  •     Muut avoimet hakemukset: rekrytointi@kuntapro.fi