Tapahtumat ja koulutukset

Kuntari-webinaarit 19.9.2018 ja 21.11.2018

KuntaPro järjestää neljä maksutonta webinaaria Kuntarista. Webinaarit on tiivistetty 15 minuutin tiukoiksi tietopaketeiksi niille, joille Kuntari on uusi tuttavuus.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Kuntax Kuntari Käyttäjäpäivä 3.10.2018

Kuntax Kuntarin käyttäjät kokoontuvat yhteen keskustelemaan Kuntarista ja sen uusimmista tuulista. Päivä järjestetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla 3.10.2018 klo 8.30-16.00.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Käyttäjäpäivät 7.11.2018 ja 9.11.2018

KuntaPron Käyttäjäpäivät ovat täällä. Seuraa tapahtuman ohjelmaa ja ilmoittaudu mukaan: Hämeenlinna: 7.11.2018 Verkatehdas Klo 8-16/ Pori: 9.11.2018 Promenadikeskus Klo 8-16.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Public Sector Day 31.10.-1.11.2018

Public Sector Dayn konsepti uusiutui vastaamaan kävijöiden toiveita! Jatkossa julkisen sektorin ammattilaiset tapaavat maksuttomassa huipputapahtumassa verkossa. Tervetuloa mukaan ottamaan hyöty ja ilo irti PSD:stä, missä sitten oletkin! 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Basware IP Monitor -asiakaskohtainen koulutus

Koulutus on tarkoitettu Basware IP Monitor-käyttäjille. Koulutus sopii sekä uusille käyttäjille tai niille, jotka haluavat kerrata osaamistaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Basware IP ThinClient -asiakaskohtainen koulutus asiakkaan tiloissa

Koulutus on tarkoitettu Basware IP ThinClient-käyttäjille, jotka asiatarkastavat, tiliöivät ja hyväksyvät laskuja. Koulutus sopii uusille käyttäjille ja niille, jotka haluavat kerrata osaamistaan. Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään viisi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Syventävä FPM-raportointikoulutus – asiakaskohtainen koulutus (asiakkaan tiloissa)

Koulutus on tarkoitettu FPM -käyttäjille, jotka ovat ohjelmaa jo jonkin verran käyttäneet ja haluavat syventää osaamistaan oman organisaation esimerkkitapauksin. Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 15 henkilöä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Kuntax-myyntilaskutuksen asiakaskohtainen koulutus, asiakkaan tiloissa

Koulutus on tarkoitettu Kuntax-myyntilaskuttajille. Koulutus sopii sekä uusille laskuttajille että niille jotka haluavat kerrata osaamistaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Rondo-koulutus 24.10.2018 (Hämeenlinna)

Koulutus on tarkoitettu Rondon käyttäjille, jotka asiatarkastavat, tiliöivät ja hyväksyvät laskuja sekä tekevät hakuja Rondon dokumenteille. Koulutus sopii uusille käyttäjille tai niille, jotka haluavat kerrata osaamistaan. Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään viisi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Taloushallinnon asiakaskohtainen koulutus, asiakkaan tiloissa

Erikseen sovittava järjestelmäkohtainen koulutus. Koulutus järjestetään yhdessä sovittavana ajankohtana ja tarkka sisältö sovitaan yhdessä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen